Μενού Φίλτρα

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή στο εσωτερικό για αγορές πάνω από 40 ευρώ και βάρος μέχρι 2 κιλά.

 

 

E-MAIL Ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6946666837 - 2155254741

 

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ! ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ! 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εως 2 κιλα .... 3,10 €

Για κάθε επιπλέον κιλό + 1,18 €

ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εως 2 κιλά ......... 3,47 €

Για κάθε επιπλέον κιλό ....... + 1,36 €

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Εως 2 κιλά ......... 3,60 €

Για κάθε επιπλέον κιλό ....... + 1,36 €

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + 3,10 € 

 

   ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ /ΕΛΤΑ Ή ΚΟΥΡΙΕΡ)

 

         ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

         ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

         

Αποστολές βιβλίων γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των ΕΛΤΑ - ΕΛΤΑ COURIER /SPEED COURIERS/ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ /. Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και Κύπρο και εντός 3-14 ημερών για τις χώρες του εξωτερικού.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής, μέσω Paypal ή με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

Με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται με 7,5 € για βάρος μέχρι 2 κιλά και με 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό. Με απλό δέμα έως 2 κιλά χρεώνεται 5,60 € εφόσον προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης δικό μας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

Με τα ΕΛΤΑ η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται με 6 € για βάρος μέχρι 1 κιλό και (1,00 € για κάθε παραπάνω κιλό). Με τα ΕΛΤΑ επίσης η αποστολή με απλό δέμα εσωτερικού (συστημένο) χρεώνεται με 3 € για βάρος έως 1 κιλό και (0,50 €  για κάθε επιπλέον κιλό) εφόσον προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης δικό μας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail). Προσοχή! οι αντικαταβολή με ΕΛΤΑ η παραλαβή-πληρωμή γίνεται στο κατάστημα της περιοχής σας. Η αποστολή στο σπίτι έχει επιβάρυνση +1€

ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER η αποστολή και παράδοση δεμάτων στο χώρο σας έως 2 κιλά χρεώνεται με 5 ευρώ και η αντικαταβολή με 10 ευρώ. ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΚΙΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

 

Για γενικές απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

X