Μενού Φίλτρα

Για αγορές άνω των 30 ευρώ, δώρο τα έξοδα αποστολής!  (Ελλάδα)

 

Αποστολές βιβλίων γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των ΕΛΤΑ. Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και Κύπρο και εντός 3-14 ημερών για τις χώρες του εξωτερικού.
Για τους πελάτες που παραγγέλνουν από την Ελλάδα η αποστολή μπορεί να γίνει και μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής ,μέσω Paypal ή με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

Με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται με 7,50 € για βάρος μέχρι 2 κιλά και με 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό. Με απλό δέμα έως 2 κιλά χρεώνεται 5,60 € εφόσον προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης δικό μας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

Με τα ΕΛΤΑ η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται με 4,90 € για βάρος μέχρι 1 κιλό και (1,00 € για κάθε παραπάνω κιλό). Με τα ΕΛΤΑ επίσης η αποστολή με απλό δέμα εσωτερικού (συστημένο) χρεώνεται με 2,60 € για βάρος έως 1 κιλό και (0,50 €  για κάθε επιπλέον κιλό) εφόσον προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης δικό μας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ /ΕΛΤΑ Ή ΚΟΥΡΙΕΡ)

Για απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

X