Μενού Φίλτρα

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή στο εσωτερικό για αγορές πάνω από 40 ευρώ! 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Ή ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟΚ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ (Αναγράφεται σε κάθε βιβλίο ξεχωριστά η κατάσταση του)

  

 ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ! ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ! [ SPEED COURIERS / SPEEDEX ]

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εως 2 κιλα .... 3,10 €

Για κάθε επιπλέον κιλό + 1,18 €

ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εως 2 κιλά ......... 3,47 €

Για κάθε επιπλέον κιλό ....... + 1,36 €

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Εως 2 κιλά ......... 3,60 €

Για κάθε επιπλέον κιλό ....... + 1,36 €

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + 3,10 € 

  

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ONLINE ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 6946666837 - 2155254741 (Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο κινητό ώρες 9:00 - 15:00 και 17:00 - 22:00)

E-MAIL: vivliothikiblog@gmail.com 

 

ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ E-MAIL, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ, Ή  ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. 

 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ / ΕΛΤΑ Ή ΚΟΥΡΙΕΡ) Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧEΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

 

 ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ.

 

         ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

         ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

        

Τρόποι αποστολής και χρεώσεις:

Αποστολές βιβλίων γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των ΕΛΤΑ / SPEED COURIERS / SPEEDEX .*αναλυτικό τιμοκατάλογο θα δείτε λίγο πιο πάνω.

Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 1-5 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και (Κύπρο ΜΟΝΟ ΕΛΤΑ / ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ACS* περίπου 15 ημέρες ) και εντός 3-14 ημερών για τις χώρες του εξωτερικού. *λόγω των περιοριστικών μέτρων ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δεμάτων στις χώρες του εξωτερικού.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής, μέσω Paypal ή με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail). 

 

Με τα ΕΛΤΑ η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται με 4 € για βάρος μέχρι 1 κιλό και (0,60 € για κάθε παραπάνω κιλό). Με τα ΕΛΤΑ επίσης η αποστολή με απλό δέμα εσωτερικού (συστημένο), χρεώνεται με 1,80 € για βάρος έως 1 κιλό και (0,50 €  για κάθε επιπλέον κιλό) εφόσον προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης δικό μας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail).

Προσοχή!! η αντικαταβολή με ΕΛΤΑ η παραλαβή - πληρωμή γίνεται στο κατάστημα της περιοχής σας. 

 

ΦΠΑ 6%

Ο συντελεστής ΦΠΑ για τα βιβλία είναι 6% και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν και στην συνολική τιμή της κάθε παραγγελίας.

 

  

 *Βιβλία συλλεκτικά και σπάνια, αποστέλλονται μόνον έπειτα από κατάθεση του αντιτίμου σε τραπεζικό  λογαριασμό.

* Επιστροφές βιβλίων ή παραγγελιών δεν γίνονται δεκτές εφ' όσον η γενική κατάσταση κάθε βιβλίου ανταποκρίνεται στην παρουσίαση και στην απεικόνισή του. Εξαίρεση αποτελεί η ύπαρξη σημαντικού ελαττώματος που απουσιάζει από την περιγραφή του βιβλίου. Δεν εκλαμβάνεται ως ελάττωμα μικρή φθορά (μικροεκδορά) που μπορεί να αφορά είτε σε απώλεια ελάχιστου μέρους της ράχης, του περιγράμματος του εξωφύλλου ή της κουβερτούρας, είτε σε μικρής έκτασης σημείωση σε κάποια σελίδα, ακόμα κι αν αυτά δεν αναφέρονται.

 

Για γενικές απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

X