Μενού Φίλτρα

Ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία δεν έχει να επιδείξει γεγονότα που να συγκρίνονται με όσα συνέβησαν την άνοιξη του 1945. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν η πτώση μιας αυτοκρατορίας δεν κόστισε τόσο πολλές ανθρώπινες ζωές, ποτέ δεν κατέστρεψε τόσες πόλεις. Ο Γιόακιμ Φεστ καταγράφει ένα γεγονός που υπερέβαινε κατά πολύ τα πλαίσια της πολιτικής ιστορίας - ένα γεγονός που για τη ζωή αναρίθμητων ανθρώπων δεν αντιπροσώπευε τίποτε λιγότερο από το τέλος του κόσμου.
Ο Γιόαχιμ Φεστ Περιγράφει την τελική φάση του πολέμου, από τους ρωσικούς προβολείς και την απόκοσμη έναρξη της μάχης για το Βερολίνο έως την αυτοκτονία του Χίτλερ μέσα στο οχυρό καταφύγιο κάτω από το κτίριο της καγκελαρίας. Ταυτόχρονα, επιχειρεί να θέσει εκ νέου ορισμένα σημαντικά ερωτήματα αλλά και να καταγράψει ένα γεγονός που υπερέβαινε κατά πολύ τα πλαίσια της πολιτικής ιστορίας - ένα γεγονός που για τη ζωή αναρίθμητων ανθρώπων δεν αντιπροσώπευε τίποτε λιγότερο από το τέλος του κόσμου.

Πρόσφατα Βιβλία κατηγορίας: Γερμανία και Αυστρία
 • Εθνικοσοσιαλισμός
  ΛΑΝΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  Γερμανία και Αυστρία
  Με φωτογραφίες εκτός κειμένου.
 • Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών
  ΜΑΡΑΣΙΝ ΠΩΛ Ρ.
  Γερμανία και Αυστρία
  Με φωτογραφίες εντός και εκτός κειμένου.
 • Η άνοδος και η πτώσις του Γ' Ράϊχ
  ΣΑΪΡΕΡ ΓΟΥΙΛΙΑΜ
  Γερμανία και Αυστρία
  3 Τόμοι - Πλήρες έργο. Με φωτογραφίες εντός και εκτός κειμένου.
 • Η ιστορία των Βάφφεν SS
  ΝΤΕΓΚΡΕΛ ΛΕΟΝ
  Γερμανία και Αυστρία
  Περιέχει και το κείμενο του Τεντ Ο΄ Κήηφη:Λεόν Ντεγκρέλ και η σταυροφορία για την Ευρώπη.Με φωτογραφίες και εικόνες εκτός κειμένου.
 • Η δίκη της Νυρεμβέργης
  Ρ. Α. ΣΤΕΪΝΙΓΚΕΡ
  Γερμανία και Αυστρία
  Περιλαμβάνει τα πρωτόκολλα, τα αυθεντικά έγγραφα και ολόκληρο το υλικό της δίκης των υπεύθυνων αρχηγών του πολέμου, εις το Διεθνές Στρατοδικείον.
X