Μενού Φίλτρα

Αλητούπολη: μια αχανής πόλη-τέρας στον πλανήτη Όαση, που κατοικείται από ανθρώπους και εξωγήινους.

Αλητούπολη: μια στοιχειωμένη μητρόπολη όπου ολόκληρα κτήρια εξαφανίζονται και ξαναφυτρώνουν μέσα σε μια νύχτα, απόκρυφες σέκτες λατρεύουν τερατόμορφα όντα από το διάστημα, ναοί καταπίνουν πιστούς και η εικονική πραγματικότητα δεν απέχει καθόλου από την κανονική. 

Αλητούπολη: το σκηνικό του απόλυτου εφιάλτη για τον Κρίστοφερ Ρούμπι, ένα νεαρό ανυποψίαστο άντρα που βοηθάει τη φιλενάδα του να κάνει μια τελετή από το απαγορευμένο Νεκρονομικόν και βρίσκεται στο στόχαστρο αδίστακτων αποκρυφιστών πιασμένος στα πλοκάμια της ίδιας της πόλης. 

Ένα καταιγιστικό νουάρ θρίλερ σε cyberpunk φόντο, ένα εξαιρετικό υβρίδιο επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, δίχως όμοιό του στη λογοτεχνία του φανταστικού. Ο Jeffrey Thomas παίρνει τη Μυθολογία Κθούλου του H. P. Lovecraft, την τοποθετεί σε μια ανθρώπινη πόλη που παντρεύει τα πιο φρικτά όνειρα του Kafka και του H.R. Giger, και αναρωτιέται: Πως μπορείς να ξεφύγεις από μια ζωντανή πόλη; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

"Ένα αξέχαστο συναρπαστικό μυθιστόρημα". (Locus)

"Με το Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη ο Jeffrey Thomas δίνει μια νέα πνοή στη Μυθολογία Κθούλου και βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς στη λογοτεχνία τρόμου". (Asimov's Science Fiction Magazine)

Πρόσφατα Βιβλία κατηγορίας: Λογοτεχνία Τρόμου
X