Μενού Φίλτρα

Με τούτο το βιβλίο της η Ξαβιέρα Χολάντερ αποδεικνύει ότι η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα, και φτάνει ως τα άκρα για να κάνει τον πικάντικο υπερερωτικό οδηγό της πάνω στην Τέχνη του Έρωτα το τελειότερο επίτευγμά της.
Είναι η περιπλάνηση στον κόσμο του σεξ με την πιο βαθιά εμπειρία και γνώση που πρόσφερε ποτέ κάποιος –που έχει μάλιστα δοκιμάσει τα πάντα και του αρέσει να τα διηγείται.
Στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας (και τα άλλα μέρη του κορμιού σας), ώστε να μάθετε πόσες αισθησιακές δυνατότητες υπάρχουν για τους άντρες και τις γυναίκες κάθε σεξουαλικού γούστου και κάθε επιπέδου τεχνικής. Και πάνω απ’ όλα θα ανακαλύψετε σίγουρους τρόπους για να απελευθερώσετε τη φαντασία και το σώμα σας από οποιαδήποτε άγνοια ή αναστολή σας εμποδίζει να φτάσετε στο απόγειο της απόλαυσης και στην αρτιότητα της τεχνικής.

Πρόσφατα Βιβλία κατηγορίας: Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
 • Η ιστορία του έρωτα
  ΖΑΚ ΑΤΑΛΙ
  Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
  Σε συνεργασία με τη Στεφανί Μπονβισινί.
 • Τα δάκρυα του έρωτα
  ΜΠΑΤΑΪΓ ΖΩΡΖ
  Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
 • 100 ερωτικά παιχνίδια
  ΧΑΟΥΑΡΘ ΒΙΒΙΑΝ
  Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
 • Ιστορία της καπότας
  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
  Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
  Ημιεπιστημονική μονογραφία μετ'ολίγων σχεδίων του Α. Καναβάκη, συνοδευόμενη από επίμετρον συγγενών θεμάτων, δαψιλώς εικονογραφημένων. Υπεβλήθη προς βράβευσιν εις την Ακαδημίαν Αθηνών. Με εικόνες και φωτογραφίες εντός και εκτός κειμένου. Τρίτη έκδοση.
 • Σεξουαλική ζωή
  ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.
  Αγάπη - Έρωτας - Σέξ
X