Μενού Φίλτρα

Ένα βιβλίο χωρίς τίτλο, γραμμένο από έναν ανώνυμο συγγραφέα, φέρνει το θάνατο σε όποιον το διαβάζει. "Το μάτι της Σελήνης", μια μυστηριώδης μπλε πέτρα, έχει χαθεί. Και στη Σάντα Μοντέγκα θ' ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως. . . Κυριολεκτικά! Ο Σάντσεζ ο μπάρμαν, ο Ελ Σαντίνο ο αρχηγός του εγκλήματος, αρκετοί κυνηγοί κεφαλών και ένας εκτελεστής ντυμένος σαν τον Έλβις, δυο σκληροί σαν ατσάλι μοναχοί, ένας ντεντέκτιβ από το Τμήμα Παραφυσικών Ερευνών, ένας συνταξιούχος αστυνομικός που δε λέει να τα παρατήσει, ένας μποξέρ με γυμνά χέρια καβάλα σε μια Χάρλευ-τσόπερ και ένα μάτσο αποβράσματα, πρόκειται να συναντηθούν στους βίαιους δρόμους της Σάντα Μοντέγκα. Μια ολική έκλειψη θα βυθίσει την πόλη στο σκοτάδι και θα τρέξουν ποτάμια από αίμα, γιατί ξεχάσατε τον Μπέρμπον Κίντ!

 

 

Ένα βιβλίο χωρίς όνομα.
Ένας ανώνυμος συγγραφέας.
Όποιος το διάβασε έχει δολοφονηθεί.
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;;;;

Και τι σχέση μπορεί να έχουν μια πολύτιμη μπλέ πέτρα με το όνομα "Το μάτι του Φεγγαριού", ένας μανιακός δολοφόνος με πρόβλημα αλκοολισμού, ένας φονιάς που νομίζει ότι είναι ο Έλβις και ένας μπάρμαν που κατουράει στα ποτά των πελατών του;

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθετε.
Εάν είστε τολμηροί διαβάστε το βιβλίο χωρίς όνομα και προσευχηθείτε να μην είστε το επόμενο θύμα!!

Ένα βιβλίο που μέχρι τώρα τα δικαιώματα για μετάφραση έχουν πωληθεί σε 17 χώρες και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τρείς εταιρίες παραγωγής ταινιών, για την αγορά των δικαιωμάτων.

Πρόσφατα Βιβλία κατηγορίας: Λογοτεχνία Τρόμου
X